Pastelli

Arvoisa Pastellin asiakas 

Varmasti huomasit, että tulit erinäköisen Pastellin sivuille kuin aikaisemmin. Yritys ja tekijät ovat edelleen samoja, vain ilme on muuttunut.

Pastelli Oy on nykyään osa valtakunnallista, kodin sisäpuolisiin remontteihin erikoistunutta Rustholli-ketjua. Pastelli on ollut Rusthollin nimen alla jo vuodesta 2013, mutta toiminta ja henkilöt ovat samoja tuttuja. Rustholli on yrittäjävetoinen franchisingketju, joka toteuttaa kaikki remontit avaimet käteen –periaatteella.

Tällä hetkellä Pastelli Oy on Rusthollin pääkaupunkiseudun yksikkö, joten jos remontti on ajankohtainen Helsinki-Espoo-Vantaa akselilla, tulet tapaamaan samat henkilöt kuin aikaisemminkin.

Pääkaupunkiseudun yhteystiedot löydät tästä ja muiden alueiden yhteyshenkilöt löydät postinumerohaulla helposti tästä.

Kannattaa muistaa, että nykyisin sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@rustholli.fi ja kotisivu löytyy osoitteesta www.rustholli.fi.

Jos haluat tietää tarkemmin miten olemme päätyneet tähän, käy lukemassa toimitusjohtajamme Jarmo Sassalin lyhyt kuvaus yhdistymisen taustoista tästä

Olemme erittäin kiitollisia luottamuksesta, kun olet valinnut Pastellin remonttikumppaniksi. Vuosien saatossa olemme jatkuvasti kehittäneet toimintaamme. Paras osoitus siitä on tyytyväiset asiakkaamme, puolet remonteistamme tulee vanhojen asiakkaidemme suositusten kautta. Suositusten merkitys onkin ollut menestyksemme kulmakivi.

Uutena etuna olemme tuoneet asiakkaillemme sekä heidän suosittelemilleen tuttaville mahdollisuuden valita tutun tekijän jo remontin suunnitteluvaiheessa. Olemme huomanneet, että suosituksen suurimpana esteenä on se, kuka remontin viime kädessä tulee tekemään. Moni yritys myy remontin ja päättää tekijän vasta myöhemmin. Meillä asiakas saa valita tekijän jo suunnitteluvaiheessa. Tämäkin palvelu otettiin käyttöön meidän vanhojen asiakkaiden toiveesta.

Toivottavasti tapaamme sinutkin vielä tulevan remontin merkeissä.